Най-добрите тестове за плодовитост у дома, които трябва да разгледаме през 2022 г.

Най-добрите тестове за плодовитост у дома, които трябва да разгледаме през 2022 г.

Включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна. Ето нашия процес.

Тестовете за фертилитет наблюдават нивата на хормоните и броя на сперматозоидите. Те могат да информират хората за тяхното репродуктивно здраве и как да подобрят плодовитостта. Тестовете за плодовитост в дома за жени и мъже са достъпни за закупуване онлайн.

Бърз поглед върху 7-те най-добри тестове за плодовитост в дома през 2022 г.:

 • Най-доброто цялостно плодородие Тест: LetsgetChecked Начало женско тест за плодовитост
 • Най -добър тест за абонамент за плодовитост: Everlywell женски тест за плодовитост
 • Най -добър тест за плодовитост с приложение: Mira Plus Starter Kit
 • Най -добър тест за плодовитост За бързи резултати: RO Sperm Kit
 • Най -добрият тест за плодовитост на сперматозоидите: Наследен анализ на сперматозоидите
 • Най -добър тест за носене на плодовитост: AVA гривна за плодовитост
 • За тест за фертилитет на Semen Analysis: : Комплект за анализ на сперма

Бележка за секса и пола

сексът и полът съществуват в спектъра. Тази статия ще използва термините „Мъжки“, „Жена“ или и двете, за да се позовава на секс, назначен при раждането. Щракнете тук, за да научите повече.

Какво е тест за плодовитост в дома?

Тестовете за плодовитост в дома могат да помогнат на хората, които искат да заченат. Хората могат да намерят тестов комплект за по -удобен и частен от виждането на специалист по плодородие.

Тестовете са на разположение за мъже и жени.

Тестът може да каже дали нивата на хормоните или броя на сперматозоидите, формата и подвижността са в нормални граници.

Въпреки това, тези тестове не са заместител на среща с лекар – в идеалния случай обаче специалист по плодородие. Важно е да се интерпретират резултатите от тестовете с помощта на медицински специалист.

Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) препоръчват хората, които желаят да забременеят и са по -млади от 35 години, да се свържат с лекар, ако не заченат след 1 година на секс без контрол на раждаемостта. Хората на възраст 35 години или повече трябва да се свържат с лекар след 6 месеца.

Как работи тестът за плодовитост у дома?

Налични са различни видове тестове за плодовитост и те работят по различни начини.

Тестовете за плодовитост в дома за мъже

2015 Систематичен преглед установява, че 4,5 % до 6,0% от мъжете в Съединените щати имат безплодие.

Фактори, които могат да повлияят на плодовитостта на мъжете, включват:

 • Морфология и подвижност на спермата, които се отнасят до формата и способността на спермата да се движат
 • Пушенето, пиенето алкохол и употреба на развлекателни лекарства
 • Лечение на рак, като химиотерапия и лъчева терапия
 • Хормонални нарушения, като анормална хипофизна жлеза и хипоталамус функция
 • Генетични състояния, като синдром на https://harmoniqhealth.com/ Klinefelter и Y-хромозомна микроделеция
 • РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ДРУГИ СЪСТОЯНИЕ, включително диабет тип 2 и кистозна фиброза

тестове за плодовитост в дома, обикновено проверяват проверете тестове Брой на спермата. Те обикновено се нуждаят от проба от сперма, която човек може да се наложи да изпрати в лаборатория за анализ.

тестове за плодовитост в дома за женски

тестове за плодовитост за жени могат да проверят нивата на нивата на Фоликулите стимулиращ хормон (FSH) и лутеинизиращ хормон (LH). Някои тестове също измерват нивата на други хормони, които могат да повлияят на плодовитостта, като естроген и прогестерон. Тези хормони също играят важна роля в пубертета, овулацията и бременността.

Научете повече за женските полови хормони.

Наличието на твърде много FSH може да отразява спад на функцията на яйчниците, което може да повлияе на функцията на яйчниците, което може да повлияе на функцията на яйчниците, което може да повлияе на функцията на яйчниците, което може да повлияе плодовитост. Тази промяна понякога може да настъпи поради менопауза.

тестове, които проверяват нивата на LH, могат да кажат на хората, когато овулират. Правенето на секс по време на овулация увеличава вероятността да забременеете. Нивата на LH нарастват около 24–36 часа преди яйчникът да освободи яйце.

Научете повече за LH тестовете.

овулационни тестове, понякога наричани комплекти за прогнози за овулация (OPK), могат да помогнат на човек да определи периода, когато плодовитостта им е най -висока. Друго име за този период е „плодородният прозорец“. Ако човек използва тези тестове редовно и резултатът никога не е положителен, това може да показва, че овулацията не се случва.

Научете повече за овулационните тестове у дома.

Повечето домашни дома Тестовете за плодовитост на жените включват уриниране на тестова лента и чакане да се появи резултат. Други обаче изискват кръвна проба, която човек може да произвежда у дома с убождане на пръста. Тестовите комплекти предоставят инструкции и инструменти.

Как избрахме

медицински новини Днешната методология

MNT избира в домашни тестове, които отговарят на следните критерии, когато е възможно:

 • Лаборатории: MNT ще избере компании, които обработват тестови проби в лаборатории, сертифицирани от CLIA. Това означава, че те спазват държавните и федералните разпоредби.
 • Бюджет: MNT избира тестове в дома, които са подходящи за широк спектър от бюджети.
 • Поверителност: MNT включва компании, които предлагат стабилни и прозрачни мерки за поверителност, като защита на данните и дискретна опаковка.
 • Тест Резултат Комуникация: MNT избира компании, които информират клиентите кога ще получат своите Резултати от теста и дали те ще ги получат по имейл, приложение или телефон.
 • Допълнителна поддръжка: MNT ще посочи дали една компания предлага допълнителна поддръжка, като например последваща телефонна консултация с лекар, за да обсъди тест Резултати.

комплекти за тестване на фертилитета

Моля, обърнете внимание, че писателят на тази статия не е опитал тези продукти. Цялата информация е чисто базирана на научни изследвания и правилна по време на публикуването.

Медицински новини днес следва строг процес на избор и проверка на продукта. Научете повече тук.

Най -добрият изчерпателен тест за плодовитост: letsgetChecked Начало женски тест за плодовитост

letsgetChecked предлага три теста за плодовитост на жените:

 • Прогестерон тест
 • Тест за женски хормон, който проверява нивата на няколко женски полови хормони, включително FSH и LH
 • Тест за резерва на яйчника, който може да показва функционирането на яйчниците

Всички тестове на компанията изискват кръвна проба от пръст и дават резултати в рамките на 5 дни след получаване на пробата за анализ.

letsgetChecked има калкулатор на своя уебсайт, за да помогне на хората да кажат кога в менструалния си цикъл да вземат всеки тест. Цените варират в зависимост от вида на теста.

Научете повече за letsgetChecked тук.

Магазин сега

Най -добър тест за абонамент за плодовитост: Everlywell за женски тест за плодовитост

Този тест проверка Нивата на пет хормона, включително LH, FSH и щитовидната, стимулираща хормона. Резултатите могат да показват дали това би помогнало да се говори с лекар по възможни здравословни проблеми, които могат да се отразят на плодовитостта.

За да използва теста, човек трябва да използва убождане на пръста, за да събере кръвна проба. След като изпрати тази проба в лабораторията на Everlywell, човек ще получи своите резултати в рамките на дни на смартфон или друго устройство. Компанията плаща разходите за доставка.

Everlywell предлага този тест като еднократна покупка или като част от абонамент.

Научете повече за марката Everlywell.

магазин Сега

Най -добрият тест за плодовитост с APP: Mira Plus Starter Kit

Mira предлага този тест като начин да помогне за проследяване на овулацията и плодовитостта. Тестът включва потапяне на инструмент, наречен пръчка в урината, и поставянето му в анализатор, който изпраща резултатите на смартфона на човека чрез приложение.

Този тест проверява нивата на хормоните, които могат да показват овулация. Мира казва, че хората могат да използват този тест до 20 пъти на менструален цикъл за най -добри резултати.

Компанията предлага 1-годишна гаранция за устройства на анализатора и 90-дневна гаранция за връщане на пари за пръчици.

Научете повече за проследяващия Mira Fertility.

Магазин Сега

Най -добрият тест за плодовитост за бързи резултати: RO Sperm Kit

DADI предлага комплекти за тестване на сперма. Човек събира извадката у дома, изпраща я в лабораторията за анализ и получава резултатите в рамките на 48 часа.

Компанията може да съхранява няколко флакона сперма за 1 година. В него се посочва, че всеки комплект е устойчив на подправяне, като изисква двуфакторна удостоверяване на сигурността за преглед на резултатите от тестовете.

Хората могат да използват здравни спестявания (HSA) и гъвкави разходи (FSA) за всички тестове на DADI на DADI за всички тестове на DADI. Компанията предлага три теста, всеки от които осигурява различно ниво на анализ.

Магазин сега

Най-добрият тест за плодовитост на сперматозоидите: Наследен анализ на сперматозоидите

Този тест включва анализ на пълен спектър на броя на спермата, жизнеността, концентрацията и морфологията.

Човек събира екземпляра у дома и го изпраща на компанията с предплатена доставка. Legacy предлага допълнително съхранение на сперма с някои от неговите тестови комплекти. Хората могат да закупят допълнително съхранение за месечна или годишна такса.

Legacy предлага три тестови комплекта. Kit Today Kit анализира една проба, предлага краткосрочно допълващо съхранение на сперматозоиди и отговаря на FSA. Комплектът For Tomorrow анализира две проби, докато комплектът Forever анализира три проби и предлага съхранение на сперматозои през целия живот.

Магазин сега

Най-добър тест за носене на плодовитост: гривна за плодовитост AVA

AVA предлага носима гривна, за да помогне на човек да проследи 5-дневния си прозорец за плодовитост. Компанията отбелязва, че устройството му може да покаже прозореца до 4 дни по-рано от тестовете на базата на хормони.

Администрацията по храните и лекарствата (FDA) е изчистила това носимо устройство, което означава, че може да бъде на своето Начин за одобрение на FDA.

Гривната се предлага с три различни варианта за покупка.

Основната опция включва безплатна доставка, достъп до приложение за проследяване и онлайн общност и носещ проследяващ.

Другите планове предлагат някои допълнителни предимства, включително гаранция за връщане на пари, ако човек не забременее в рамките на 12 или 6 месеца, в зависимост от нивото на плана.

Научете Повече за проследяването на фертилитета AVA. Компанията твърди, че неговата система и лаборатории са единствените, които надвишават стандартите на FDA.

човек трябва да получи извадка у дома и след това да я изпрати в лабораторията. Резултатите се връщат бързо и включват различна информация, свързана със здравето на спермата, включително:

 • Брой сперма на милилитър течност
 • Брой плуване на сперма
 • форма
 • Колко сперматозоиди присъстват общо
 • Колко добре се плуват спермата

След като резултатите са в, човек може да може Прегледайте ги на личното им устройство, използвайки приложението.

Магазин сега

Сравнение

Следващата таблица сравнява тестовете за плодовитост в дома в тази статия:

Таблица>

Метод на събиране hsa/fsa приета претендирана точност letsgetchected Начало женски тест за плодовитост убождане на пръста не използва сертифицирани лаборатории everly

Contents