De a rövidebb műszakok lehetnek a kár enyhítésére.

De a rövidebb műszakok lehetnek a kár enyhítésére.

Pszichológia és öregedés, 28, 564-577.

Schulz, R. & Amp; Beach, nézd meg a referenciámat S.R. (1999). A gondozás mint a halálozás kockázati tényezője: A gondozói egészségügyi hatások tanulmánya. JAMA, 282, 2215-2219. Reed, G. (2003). Az altruista társadalmi érdeklődés viselkedése a jobb mentális egészséggel jár. Psychoszomatikus Medicine, 65, 778-785.

Schwartz, C. E. & amp; Sendor, M. (1999). Mások segítése segít önmagában: A válaszváltás hatása a társak támogatásában. Társadalomtudomány & amp; Orvostudomány, 48, 1563-1575 ..

Nő adományozó doboz képével a Shutterstock jóvoltából. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját mentálhigiénés szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett mentálhigiénés szakembert minden egyes kérdés és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ellen Hendriksen, PhD

dr. Ellen Hendriksen volt a hozzáértő pszichológus podcastja 2014 és 2019 között. Klinikai pszichológus a Bostoni Egyetem szorongás- és kapcsolódó rendellenességeinek (CARD) központjában. Ph.D. az UCLA -n, és befejezte képzését a Harvard Medical School -ban. Tudományos alapú, nulla ítéletének megközelítése rendszeresen szerepel a pszichológia, a Scientific American, a Huffington Post és sok más média. A debütáló könyve, a How To Youred Oder: Csendedje meg a belső kritikádat és a társadalmi szorongás fölé emelkedett, 2018 márciusában jelent meg. Februárig és azon túl? Dr. Ellen Hendriksen Busts 4 A leggyakoribb felbontású útblokkok. Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot. Bármit is csinálsz – kivágja kedvenc ételeit a fogyáshoz, arra kényszerítse magát, hogy utáljon, utáljon, feláldozza a nagy és a kis örömöket, hogy pénzt takarítson meg – nem piknik. Nagyon sok erőfeszítést igényel, nem jutalmazó, vagy mindkettő. Átgondolja az utat, és néhány hét múlva elkezdi azon tűnődni, miért gondolta valaha, hogy ez egy jó ötlet. Viselkedési pszichológusként nagyon hiszem, hogy a viselkedés továbbra is fennáll, mert megerősítették őket. Valamit ki kell szereznie a felbontásból: élvezet, elégedettség, büszkeség, még csak elkerülve valami kellemetlen dolgot. Ön nem vagy egy patkány, aki kart nyom, hogy élelmiszerpelletet kapjon, de szüksége van valamilyen jutalomra. Időnként a siker egyszerű nyomon követése jutalom lehet – motiváló lehet a naptárban egy sor ellenőrző jelzés növekedése. A köznyelven ismert, hogy „ne szakítsa meg a láncot”, és egy napi saláta-étkezési, pénzmegtakarító vagy éjfél előtt lefeküdjön megszakíthatatlan futtatása, mert a tét magasabbra emelkedik, amikor a napok összegyűjtik.

Egy másik alternatíva egy azonnali jutalom felépítése. Dr. Katherine Milkman egy Wharton professzor, aki a „kísértéscsomagolás” kifejezést fogalmazta meg, amely magában foglalja a „kellene, mint egy állásfoglalást” párosítást, egy „akarat” jutalomként. Például döntsön, hogy csak a futópadon tartózkodik, ha csak azt a racionális romantikus hangoskönyvet hallgathatja meg. Vagy csak akkor kezelje magát azzal a borsmenta -mokával, amikor az önéletrajzát csiszolja és borítókeveleket írjon, hogy végre megváltoztassa a munkákat. és először érezze magát inkompetensnek – tehát ügyeljen arra, hogy jutalmakat építsen, különösen a kezdetben. >

4. felbontási útblokk: Elindítja a Gangbusters -t, majd feladja. útban. Mielőtt megtudná, az új futópadját használja a Dry-Dry mosodához. Noha a lánc nem törő konzisztenciája motiváló lehet, ne tegye tragédiává. Csak kezdje újra. Néhány kivétellel (például az AA -hoz való csatlakozással vagy a fogamzásgátlással), az egészséges szokásnak nem kell tökéletesen következetesnek lennie. Létezheti a fits -ben és elindul. Például az American Cancer Society szerint az átlagos dohányos 8-10-szer megpróbálja kilépni, mielőtt végül sikerült egy évig füstmentes. Végül is, hosszú távon a sikert nem érik el az új szokásainak tökéletesen fenntartásával, az úgy érhető el, hogy minimalizálja az elkerülhetetlen kudarcok közötti leállást. Használjon olyan módszert, amelyet Dr. Gabrielle Oettingen, a NYU mentális kontrasztosnak hívott, amelynek lépései a Woop nifty rövidítéssel: kívánság, eredmény, akadály, terv. jelentése az Ön állásfoglalásának, nem pedig olyan tényleges kívánság, mint láthatatlan vagy repülni). Ezután képzelje el az eredményt. Milyen előnyöket élvezne? Ha megpróbál fitt, akkor képzelje el a ruháit jobban illeszkedve, több energiával rendelkezik, vagy képes birkózni a gyerekeivel anélkül, hogy megrázkódtatna. De akkor – és ez kulcsfontosságú – akadályozza meg az akadályt. Képzelje el, hogy nincs ideje eljutni az edzőterembe, túl fáradtnak vagy az életnek az útjára. Mit fogsz csinálni? Készítsen egy tervet az akadály leküzdésére, és közelebb áll a célhoz. Ha valami kiszabadul belőle, és egyszerűen kezdje el újra dráma vagy önkritika nélkül, amikor úgy találja, hogy porolja a fánk morzsákat a BOSU labdáról. Ne feledje, hogy a nulla ítélet. Szerezzen még hozzáértőbb tippeket, hogy boldogabb és egészségesebb legyen azáltal, hogy feliratkozik a podcastra az iTunes -on vagy a Stitcher -en, vagy minden egyes epizódot egyenesen a beérkező levelek mappájába szállítson, amikor feliratkozik a hírlevélre. Kövesse a Facebookon és a Twitteren. >

oldalak

«első‹ előző12 Az összes tartalom itt csak információs célokat szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját mentálhigiénés szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett mentálhigiénés szakembert minden egyes kérdés és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ellen Hendriksen, PhD

dr. Ellen Hendriksen volt a hozzáértő pszichológus podcastja 2014 és 2019 között. Klinikai pszichológus a Bostoni Egyetem szorongás- és kapcsolódó rendellenességeinek (CARD) központjában. Ph.D. az UCLA -n, és befejezte képzését a Harvard Medical School -ban. Tudományos alapú, nulla ítéletének megközelítése rendszeresen szerepel a pszichológia, a Scientific American, a Huffington Post és sok más média. A debütáló könyve, a How To Your Youry: Csendedje meg a belső kritikádat és a társadalmi szorongás fölé emelkedett, 2018 márciusában jelent meg. Az energia bárokhoz, valamint a saját energiabarainak elkészítéséhez, és mely szuper ételek javíthatják az edzéseket. A legjobb összetevők az energiaszárakhoz? Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné hallgatni az audiót, kérjük, használja a Google Chrome-ot vagy a Firefoxot. -A reggeli vagy esti edzés előtt felkészüljön az energiarudak kényelmes módja annak, hogy a testbe néhány könnyen emészthető kalóriát kapjon a fizikai teljesítmény támogatása érdekében. Egy csipkében, például egy reggeli munkavégzés közben, vagy ha repülőgépen tartózkodik, akkor is tisztességes hordozható étkezés lehet. Koncentrált cukr, GMO búza és szója, erősen feldolgozott összetevők, fűtött növényi olajok, kereskedelmi tejtermékek és egyéb összetevők, amelyek koncentrált kalóriaforrások lehetnek, de őszintén szólva, nem túl nagyok. Minden bizonnyal vannak olyan tisztességes rudak, amelyek valójában természetes, organikus összetevőket tartalmaznak, valójában nem olyan nehéz elkészíteni a saját energiabarait. Tudsz keverni? Használhat élelmiszer -feldolgozót vagy turmixgépet? Nagy. Ez minden, amire szüksége van az energiabarak készítéséhez.

Az egyik kedvenc weboldalam, a „Greatist”, egy fantasztikus cikk, amelyet a „34 egészséges energiabara otthon készíthet” 34 egészséges energiaszárral készített receptekkel. Noha ez a cikk tartalmazza az összes utasítást, amelyre szükség van egy csomó energiaszárral, ebben az epizódban a legjobb, leginkább tápanyag-sűrűbb alapanyagok listáját tartalmazom, amelyeket a házi készítésű energiabarabokba-vagy Még a vásárolt energia bár címkéjén is keresni. Cacao: A nyers csokoládé, más néven kakaó, nagy energiakopó. Beilleszthet egy evőkanál kakaóport egy reggeli turmixba vagy egy maroknyi ropogós, nyers kakaócsomóba az adagos természetes antioxidánsok energiaszár receptjébe, valamint a kakao-alapú fenetil-amin, amely növelheti a fókuszt és az éberséget.

A kakaó szintén nagyszerű átmeneti összetevő, ha megpróbál elmozdulni az elsősorban tejből és cukorból készült egészségtelen csokoládé használatától. A kakaó kiválasztásakor keresse meg a nyers kakaót, ha lehetséges, lehetőleg lúg nélkül feldolgozva. Még a saját kakaóbabot is megszerezheti, és megcsiszolhatja őket.

2. GOJI bogyók: A GOJI bogyók sötétvörös, rágós, torta bogyók, amelyek fehérjékkel vannak tele (mindössze 1/4 csésze goji bogyók 8 gramm fehérjét biztosítanak!). A Goji bogyók jelentős kalóriatartalmú lendületet adhatnak Önnek anélkül, hogy sok ömlesztett ömlesztett ömlesztést hozzáadnának (egy 1/4 csésze kb. 230 kalóriát is biztosít). Ezenkívül a goji bogyók a béta-karotin különösen gazdag forrása. Azt javaslom, hogy kissé válogatós legyél abban, hogy honnan szerezed a goji bogyóit, és hogy csak tanúsított organikus goji bogyókat vásárol.

3. MACA: A MACA egy gyökérzöldség, amely Dél -Amerikából származik, és az Egyesült Államokban és a legtöbb más országban táplálkozási kiegészítőként értékesítik, amelyet „szuper ételeknek” tekintnek. A MACA-t gyakran a hormonok kiegyensúlyozására, a libidó fokozására és a szexuális jólét fokozására. Az energia és az állóképesség növelésére is használják. A MACA valójában egy kis tudományos támogatást nyújt a szexuális egészségügyi előnyeihez (például az itt található tanulmányok és itt), de ne számítson rá, hogy „a természet viagra”. Valóban elősegítheti a libidó növelését, és segíthet abban, hogy érezze, hogy a szexuális egészség javul, vagy a hormonok kiegyensúlyozottak, de ez nem feltétlenül gyógymód, mint például az erekciós diszfunkció (amelyet a múlt heti Kegel gyakorlatok epizódjában tárgyaltam).

A MACA kiválasztásakor próbáljon választani organikus, nyers Maca gyökérport, amely általában táskákban érkezik. A Maka tabletták vagy kapszulák viszont csak nyomkövetéseket adnak Maca -nak. Várjon egy megkülönböztetett „diófélék” ízét egy jó organikus, nyers maca gyökérportól-egy olyan íz, amely túlterhelővé válhat, ha kb. H2> 12Next ›Utolsó» Az összes tartalom itt csak információs célokat szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ben Greenfield

Ben Greenfield Bachelor és Master diplomáit kapott az Idaho Egyetemen a sporttudomány és a testmozgás élettanában; Személyi edzés, valamint a Nemzeti Erő- és Kondicionáló Szövetség (NSCA) személyi edzése és kondicionálási tanúsításai; Sport táplálkozási tanúsítás a Nemzetközi Sport Nutrition Society (ISSN), a Serotta Nemzetközi Biciklizési Tanúsítványtól. Több mint 11 éves tapasztalattal rendelkezik az edzői szakember, a kollégiumi és a szabadidős sportolók számára az összes sportból, és mivel az ügyfelek százai segítettek a fogyás és a fitnesz sikerének elérésében. A Nutrition Diva új megállapításokat tárgyal a Marylandi Egyetemi Tanulmányokból származó éjszakai műszakokról. Az éjszakai műszakban dolgozó munkavállalók számára beszéltünk arról, hogy a dolgozó esték hogyan járulhatnak hozzá az elhízáshoz és más egészségügyi problémákhoz. Az egyik dolog, amellyel nem foglalkoztam, az volt, hogy az éjszakákban dolgozó emberek gyakran 12 órás műszakban dolgoznak, a szokásos 8 órás sztrájk helyett.

A Marylandi Egyetem új tanulmánya azt sugallja A tipikus éjszakai műszak hossza ugyanolyan nagy probléma lehet, mint annak időzítése. Akár munkanapok, akár éjszakák, egy tizenkét órás műszak értékes időt hagy minden másra, amelynek be kell illeszkednie a napi testmozgáshoz, a család és a szabadidőhöz, vásárlás és ételek készítése, személyes és háztartási üzlet, valamint alvás -Mielőtt visszatér a munkahelyén. Az éjszakai műszakban nyilvánvalóan itt van, hogy maradjon. De a rövidebb műszakok lehetnek a kár enyhítésére. > Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Egy nemrégiben készült tanulmány azt sugallja, hogy megmutatjuk az embereknek, hogy mennyit kell gyakorolniuk a különféle élelmiszer -választások kiégéséhez. Ez az oka annak, hogy a Nutrition Diva úgy gondolja, hogy ez egy rossz ötlet ….

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 2014. október 28. Az Ön által fogyasztott kalóriák jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot. És akkor látja a feliratot: Egy 165 fontos nőnek 45 percig kell ugrani a kötélen, hogy a kalóriákat két darab pepperoni pizzában égesse el. További négy diák hasonlóan dekadens ételeket mutatnak, és a kalóriatartalom tagadásához szükséges erőfeszítéseket. Amint a CNN beszámolt, az élelmiszer- vagy italcikkben a kalória száma sok ember számára nem jelent sokat.