În 2017, spectacolul a prezentat un personaj cu autism, Julia.

În 2017, spectacolul a prezentat un personaj cu autism, Julia.

De asemenea, pot împiedica unele medicamente să funcționeze așa cum ar trebui. Discutați întotdeauna cu medicul dumneavoastră înainte de a adăuga ceva în dieta dumneavoastră. Oamenii care ar trebui să evite anumite tipuri includ: Femeile însărcinate sau care alăptează, deoarece unele suplimente pot fi periculoase pentru copil. O vitamină prenatală zilnică are tipurile și cantitățile potrivite de nutrienți pentru aceste femei. Persoanele care iau medicamente pentru inimă, diuretice, diluanți ai sângelui, aspirină, medicamente care inhibă sistemul imunitar și steroizi. Cu orice tip de medicament, există întotdeauna șansa ca acesta să nu se amestece bine cu un supliment, dar problemele pot fi deosebit de grave cu unele dintre aceste medicamente. Persoanele care urmează să fie operate, deoarece unele produse pot duce la sângerare și alte complicații periculoase. Persoane care au avut cancer sau sunt tratate pentru acesta. Unele suplimente ar putea ajuta celulele canceroase să crească sau să facă tratamentele pentru boală mai puțin eficiente.

A continuat

4 sfaturi pentru cumpărători inteligenți

Când sunteți gata să cumpărați suplimente, țineți cont de aceste sfaturi:

Căutați dovezi despre cât de bine funcționează produsul în studii științifice din publicații credibile. Căutați astfel de studii în baza de date PubMed a Institutului Național de Sănătate (NIH): www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed și Institutul Național de Sănătate – Office of Dietary Supplements. Puteți, de asemenea, să sunați pe producător și să întrebați ce studii publicate au pentru a-și susține afirmațiile. De asemenea, este o idee bună să aflați cum se asigură că ingredientele enumerate pe eticheta suplimentului sunt de fapt în sticlă. Dacă un produs susține că va „vindeca” o boală, este „în totalitate natural” sau are o „garanție de returnare a banilor”, fiți atenți. Orice supliment care sună prea bine pentru a fi adevărat este probabil. Alegeți mărci etichetate cu sigiliul NSF International, US Pharmacopeia, Underwriters Laboratory sau Consumer Lab. Acestea verifică dacă produsul conține de fapt ingredientele pe care eticheta spune că le conține și că produsul nu conține ingrediente potențial dăunătoare. Fiți atenți la suplimentele făcute în afara Statelor Unite. Multe nu sunt reglementate, iar unele pot avea ingrediente toxice.

3 sfaturi pentru depozitarea vitaminelor

Suplimentele nu durează pentru totdeauna și au nevoie de puțină îngrijire pentru a le menține să funcționeze bine. Dupa ce le cumperi:

Păstrați-le într-un loc întunecat, răcoros și uscat. Evitați băile și alte locuri umede. Asigurați-vă că le păstrați pe un raft înalt sau într-un dulap încuiat, la îndemâna copiilor. Unele vitamine și suplimente se uzează când stau prea mult timp pe raft. Efectuați o verificare regulată a stocurilor dvs. și aruncați-le pe cele care au depășit data de expirare.

În cele din urmă, spuneți întotdeauna medicului dumneavoastră despre orice vitamine sau suplimente pe https://produsrecenzie.top/ care intenționați să le luați, mai ales dacă aveți o afecțiune de sănătate sau luați medicamente regulate. Nu toate produsele funcționează bine pentru toată lumea, iar unele pot fi periculoase.

Referință medicală WebMD Evaluat de Melinda Ratini, DO, MS pe 20 februarie 2020

Surse

SURSE:

Departamentul Agriculturii din SUA, MyPyramid.gov.

Fairfield, K. Jurnalul Asociației Medicale Americane, 2002.

National Institutes of Health, Office of Dietary Suppliments: „Ce suplimente alimentare luați?”

Dee Sandquist, MS, RD.

Academia Americană a Medicilor de Familie: „Produse și suplimente pe bază de plante: ceea ce ar trebui să știți.”

Gail Cresci, PhD, RD, Cleveland Clinic.

FDA: „Sfaturi pentru utilizatorul avizat de suplimente: luarea de decizii informate și evaluarea informațiilor.”

National Institutes of Health: „Declarația de la Conferința privind starea științei privind suplimentele multivitamine/minerale și prevenirea bolilor cronice”, 15-17 mai 2006.

Jurnalul Asociației Americane de Dietetică, 2005.

Îți amintești de animalul Chia? Aceste articole cadou, figurine de lut care au încolțit ca iarba "blană," au fost cândva furori. Înaintați rapid cu câteva decenii, iar semințele din aceeași plantă de chia sunt vândute online și în magazinele naturiste ca ajutor pentru pierderea în greutate.

Acestea ar trebui să ajute la controlul foametei în timp ce vă îmbunătățesc dieta cu supernutrienți. Dar care este povestea reală despre aceste semințe hrănitoare și capacitatea lor de a te ajuta să slăbești?

Ce este Chia?

Chia este o sămânță comestibilă care provine din planta din deșert Salvia hispanica, cultivat în Mexic datând din culturile Maya și Aztecă. "Chia" înseamnă putere, iar folclor spune că aceste culturi au folosit minusculele semințe albe și negre ca un amplificator de energie. Acest lucru are sens, deoarece semințele de chia sunt un aliment concentrat care conține acizi grași omega-3 sănătoși, carbohidrați, proteine, fibre, antioxidanți și calciu.

Semințele de chia sunt un aliment neprocesat, din cereale integrale, care poate fi absorbit de organism sub formă de semințe (spre deosebire de semințele de in). O uncie (aproximativ 2 linguri) conține 139 de calorii, 4 grame de proteine, 9 grame de grăsimi, 12 grame de carbohidrați și 11 grame de fibre, plus vitamine și minerale.

Aroma ușoară, de nucă a semințelor de chia le face ușor de adăugat la alimente și băuturi. Cel mai adesea sunt stropite pe cereale, sosuri, legume, preparate din orez sau iaurt sau amestecate în băuturi și produse de patiserie. Ele pot fi, de asemenea, amestecate cu apă și transformate într-un gel.

Chia te poate ajuta cu adevărat să slăbești?

În teorie, semințele de chia ar trebui să se extindă în burtă, ajutându-vă să vă simțiți sătul, să mâncați mai puțin și, în cele din urmă, să pierdeți kilograme. Dar un studiu indică contrariul.

"Pe o perioadă de 12 săptămâni, nu am observat nicio schimbare a apetitului sau a pierderii în greutate" la participanții la studiu care au consumat semințe de chia, spune cercetătorul David Nieman, DrPH, profesor la Universitatea de Stat Appalachian din Carolina de Nord. "Studiul nostru nu a arătat nicio reducere a greutății corporale, a grăsimii corporale și nicio îmbunătățire a markerilor cardiovasculari tradiționali de la 50 de grame de chia pe zi.”

Un studiu care analizează corpul de dovezi științifice despre chia a găsit rezultate similare.

"Dovezile sunt limitate cu privire la chia și doar două studii clinice au examinat sănătatea inimii și greutatea corporală," spune explică cercetătorul Catherine Ulbricht, PharmD. "Unul a arătat un efect benefic asupra inimii, dar niciunul nu a arătat vreun efect asupra pierderii în greutate."

Este nevoie de mai multe studii înainte ca chia să poată fi recomandată fie pentru pierderea în greutate, cât și pentru sănătatea inimii, spune Ulbricht, editor șef al revistei. Colaborare pentru cercetarea standardului natural.

A continuat

Ar trebui să încerci Chia?

Deși există puține dovezi pentru beneficiile de scădere în greutate ale chia, aceasta poate fi un plus nutritiv pentru dieta ta. Nieman notează că oamenii din studiul său au tolerat-o fără nicio plângere timp de 12 săptămâni.

"Folosiți semințele de chia în alimente, nu ca supliment, ci ca alternativă la cerealele procesate, cum ar fi pâinea albă, deoarece este un cereal integral mult mai sănătos, care are un gust grozav în alimente precum brioșele." sugerează Michael Roizen, MD, coautor al Tu Rămâi Tânăr.

În carte, Roizen și Mehmet Oz, MD, recomandă două doze zilnice, fiecare constând din 20 de grame (puțin mai puțin de 2 linguri) de semințe de chia. Autorii notează, de asemenea, că activitatea antioxidantă a semințelor de chia este mai mare decât orice aliment întreg, chiar și afinele.

Există vreun dezavantaj la chia? Ulbricht avertizează că, dacă aveți alergii alimentare (în special la semințele de susan sau muștar) sau luați medicamente pentru hipertensiune arterială sau diluanți ai sângelui, ar trebui să întrebați medicul înainte de a adăuga chia în dieta dumneavoastră.

Concluzia pe Chia

Bucurați-vă de semințele de chia pentru aroma lor și pentru a crește fibrele, proteinele, calciul, antioxidanții și omega-3 din dieta dumneavoastră. Dar nu vă așteptați la o creștere mare a pierderii în greutate.

Din păcate, nu există niciun glonț magic (sau sămânță) pentru pierderea în greutate. Dacă vrei să slăbești, va trebui să urmezi o dietă sănătoasă, cu calorii controlate și să faci mai multă activitate fizică.

Sensa nu este o dietă. Este un produs pe care îl stropiți pe mâncare și care promite să vă ajute să vă simțiți plini și să slăbiți.

Reclamele Sensa au fost înșelătoare, potrivit Comisiei Federale pentru Comerț (FTC), care a luat măsuri împotriva agenților de marketing Sensa. În ianuarie 2014, Sensa a fost de acord să plătească 26,5 milioane de dolari pentru a achita taxele FTC.

Sensa încă își vinde produsele. "Siguranța Sensa nu este o problemă," site-ul companiei precizează.

Sensa notează că "a fost de acord să facă modificări la afirmațiile sale publicitare" și nu a admis niciun comportament greșit.

Ce este Sensa?

Sprink-urile Sensa sunt fulgi de mâncare fabricați din maltodextrină, fosfat tricalcic, silice și arome. Le presărați pe mâncare așa cum ați face cu sare sau zahăr.

Aromele savuroase includ brânză cheddar, ceapă, hrean, dressing ranch, taco și brânză parmezan. Aromele dulci sunt cacao, mentă, banane, căpșuni, zmeură și malț.

Produsele nu conțin calorii, zahăr și sodiu.

Funcționează Sensa?

FTC a criticat cercetările furnizate de producătorii Sensa despre produs.

Site-ul web al Sensa spune că compania nu este încă în măsură să comenteze asupra niciunui rezultat al studiului.

Rambursare Sensa

FTC va folosi banii din decontarea Sensa pentru a oferi rambursări consumatorilor care au cumpărat Sensa. Pentru mai multe informații, sunați la 202-326-2784.

Coloana Expert WebMD Examinat de Michael W. Smith, MD la 03 aprilie 2014

Surse

SURSE:

Comunicat de presă, Comisia Federală pentru Comerț.

Federal Trade Commission v. Sensa Products, LLC.

Sensa: "Întrebări frecvente: Anunț FTC."

Byron Baxter, în vârstă de trei ani, are oase care se sparg cu ușurință, uneori doar cu o mișcare a mâinii, spun părinții săi. Dar îi inspiră pe fanii rețelelor sociale cu spiritul său de luptă și veselia în videoclipurile și fotografiile postate de familia sa online.

Byron a avut aproape 100 de fracturi în scurta sa viață, scriu părinții lui pe Instagram. A început să le primească chiar înainte de a se naște în timp ce era în pântece, scriu ei.

6 mai este Ziua Națională a Wishbone. Este o zi de conștientizare despre Osteogeneza imperfectă! 💛 #osteogenesisimperfecta este, de asemenea, cunoscută sub numele de „boala oaselor fragile”, este o boală genetică rară în care oasele lui Byron se sparg uneori la fel de ușor ca el fluturând. 👋🏽 salut cuiva😔 Byron are 3 ani și a avut aproape 100 de fracturi, chiar și fracturi în timp ce era în pântecele mamei sale😔 Există multe tratamente medicale noi pentru boala lui, dar încă nu există un tratament. Suntem încântați să anunțăm în două săptămâni că va începe îngrijirea cu un renumit Dr Osteogenesis Imperfecta din Atlanta! Deci, în onoarea băiețelului meu și a miilor de indivizi OI din întreaga lume~ Vă rugăm să arătați puțină dragoste lăsând o inimă sau două galbene! Mulțumesc #thebaxterboys 💛💛💛💛💛💛💛💛💛 💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

O postare distribuită de Byron și Blake Baxter💙 (@thebaxterboys) pe 6 mai 2018 la 14:15 PDT

Asta pentru că Byron trăiește cu o boală a oaselor fragile, o afecțiune genetică rară, fără tratament. Medicii o numesc osteogeneză imperfectă, care înseamnă „os imperfect format”.

„S-ar putea să ne lovim de ceva și să nu ne gândim de două ori la asta, dar ar putea duce la o fractură” pentru unii oameni cu boală, spune redactorul medical șef al WebMD, Michael Smith, MD.

Există patru tipuri de afecțiune, fiecare cu simptome care pot varia de la ușoare la severe, spune Smith. Alături de oasele mai slabe, unele semne comune sunt probleme de respirație, pierderea auzului, înălțime mică și fața triunghiulară.

Medicamentul și exercițiile cu impact redus ajută mulți oameni cu boală să sufere mai puține fracturi. Dar medicii recomandă uneori intervenția chirurgicală pentru simptome severe, cum ar fi un os care continuă să se rupă sau o coloană care se curbează în lateral.

Prima mea infuzie osoasa a fost un succes! Mulțumesc mătușii mele Cyber ​​@iamcardib pentru rugăciunile tale! Abia aștept să o cunosc pe verișoara mea Cyber, Kulture❤️. Mătușilor și unchilor mei cibernetici Rugăciunile tale AU FUNCTAT! . Asigurați-vă că vă abonați la canalul meu de YouTube. Link-ul este în biografia mea pentru că mama @thebaxters2018 a spus că primul meu videoclip vă va arăta ce mi s-a întâmplat astăzi❤️ A fost un SUCCES ❤️ #thebaxterboys

O postare distribuită de Byron și Blake Baxter💙 (@thebaxterboys) pe 7 august 2018 la 19:37 PDT

Byron a avut prima sa perfuzie IV de medicamente numite bifosfonați. Sunt aceleași medicamente pe care le iau oamenii cu osteoporoză pentru a-și dezvolta rezistența oaselor, spune Smith.

Părinții băiețelului au avut vești grozave de raportat după aceea, numind tratamentul „un succes”.

„Această infuzie osoasă va fi primul pas către o viață mai bună”, scriu ei.  

Caracteristica WebMD Evaluat de Brunilda Nazario, MD pe 10 august 2018

Surse

SURSE:

Instagram: @thebaxterboys.

Academia Americană de Chirurgii Ortopedici: „Osteogeneza imperfectă”.

Michael Smith, MD, editor medical șef, WebMD.

22 mai 2019 — Există un nou Muppet în oraș pe Sesame Street. Numele ei este Karli și este o fetiță care locuiește într-o familie de plasament.

„Mama nu poate fi cu mine acum, deși mă iubește foarte mult”, îi spune Karli lui Elmo într-o scenă numită „A Heart Can Grow”.

Karli și părinții ei adoptivi Muppet, Dalia și Clem, își fac debutul în segmentele online postate pe YouTube. Într-o altă scenă intitulată „You Belong”, Karli se supără în timp ce se adaptează la viața din noua ei casă cu ei. Dar părinții ei „deocamdată” o înveselesc cântând „aici este un loc pentru tine”.

„Scenele pe care le-am văzut cu Karli, noul copil adoptiv de pe Sesame Street, sunt inspiratoare și practice pentru toți copiii și părinții lor”, spune Arefa Cassoobhoy, MD, director medical principal la WebMD. „Cererea de părinte poate fi dificilă, iar această nouă poveste împărtășește instrumente pentru a-i ajuta pe copii să-și recunoască și să-și exprime sentimentele, să găsească confort și stabilitate în familiile lor adoptive și să înceapă să facă față experiențelor lor traumatice.”

Scenele cu Karli, Dalia și Clem fac parte dintr-un program educațional despre asistența maternală de la Sesame Workshop, grupul nonprofit din spatele Sesame Street.

„Oferindu-le adulților din viața copiilor instrumentele de care au nevoie – cu ajutorul lui Sesame Street Muppets – putem ajuta atât adulții, cât și copiii să se simtă văzuți și auziți și să le dăm un sentiment de speranță pentru viitor”, spune Jeanette. Betancourt, EdD, vicepreședinte senior al impactului social al SUA la Sesame Workshop, într-un comunicat de presă.

Într-o anumită zi din 2017, aproape 443.000 de copii se aflau în plasament în SUA, în medie, aveau aproximativ 8 ani.

Sesame Street are o istorie de a oferi o voce copiilor care nu sunt reprezentați des în emisiunile TV pentru copii. În 2017, spectacolul a prezentat un personaj cu autism, Julia. Producătorii au creat personajul după ce au primit sfaturi de la psihologi pentru copii și de la organizațiile de autism.

Caracteristica WebMD Evaluat de Hansa D. Bhargava, MD pe 22 mai 2019

Surse

SURSE:

Comunicat de presă, Sesame Workshop.

Arefa Cassoobhoy, MD, director medical principal, WebMD; corespondent medical principal, Medscape.

Departamentul de Sănătate și Servicii Umane din SUA: „Raportul AFCARS”.

WebMD: „„Sesame Street” introduce primul personaj cu autism.”

12 iulie 2019 — Încurcăturile recente din clinicile de fertilitate care au implicat trei familii au declanșat procese împotriva unui centru din Los Angeles — și îngrijorare în rândul celor care caută tratament de fertilitate sau speră să facă acest lucru.

Un cuplu din Glendale, CA, susțin că lucrătorii clinicii și-au implantat embrionul în femeia greșită, care a născut fiul lor (și un alt fiu) în New York, conform procesului. Copiii femeii din New York s-au dovedit a nu fi ai ei din punct de vedere genetic și nu au legătură între ei.

Centrul de Fertilitate CHA, ținta proceselor, a fost închis joi, potrivit serviciului său de răspuns, iar oficialii de acolo nu au răspuns la cererea de a comenta.

WebMD a contactat trei specialiști de top în fertilitate pentru a afla mai multe, pentru a discuta despre cum s-ar fi putut întâmpla greșelile — și pentru a afla ce pot face părinții potențiali care caută îngrijire pentru fertilitate pentru a găsi un centru de renume.